2010.12.05

Oojojoj vilken helg.. Tog med mannen till wild west steak house i går på julbord tillsammans med ett par vänner. Karlarna i sällskapet visste inte vart vi skulle så det blev extra spännande för deras del :) Och vilken mat sen. Helt otroligt! Det enda negativa jag har att säga om buffén var den svenska maten. Jag är inte speciellt kräsen men jag kräver faktiskt hemmagjorda köttbullar i alla fall på ett julbord. Men men. Den amerikanska maten var ju så god så det var inte hela världen haha. Provade till och med att äta krokodil fast det smakade inte så värst bra hehe.

I dag blir det en lugn och sansad dag här. Ska städa lite och ikväll blir det att fara till min morbror och prova lite av hans hemmabrygda öl. Brukar inte tycka om öl men prova måste man haha. Och sist men inte minst så orkar jag inte vänta längre. I dag skall granen upp och kläs. Nu är jag trött på den svenska traditionen som säger att man inte får ha upp den förrän dagen innan julafton.  Jag vill njuta av min gran i lite mer än en vecka så i dag åker den upp haha.

Har ni något tips på julklappar förresten. Jag känner mig helt lost vad gäller den frågan haha...

2010-12-02

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag saknar samhäll!
 Ja inte samhällslinjen enbart, utan hur vi spenderade tre år. Vi slösade bort dom helt enkelt. Vi pratade skit genom lektionerna, lämnade in arbeten alldeles försent (kan vara så att det bara var jag som gjorde det och kom undan med det ;)), drack varm oboy i mängder, klottrade på bänkarna, tryckte tuggummin under bänkarna, kastade pappersflygplan på mattelektionerna. För att kort sammanfatta det hela så betedde vi oss väldigt barnsligt för att nästan vara vuxna. Det enda vettiga jag gjorde under gymnasietiden var nog egentligen att planera ett världsövertagande med Bengan.
Allt detta kom jag fram till nu precis genom en nostalgisk tripp genom Bengans blogg haha. Där jag hittade en gansak bra fras;
" Vi samhällare är egentligen inte smarta, vi går bara den linjen för att verka vara det"

Haha! Så klockrent! Det fanns många exemplar i vår klass som stämde in på den beskrivningen haha.

Och genom detta totalt meningslösa inlägget så ville jag bara säga tt jag tror att det är dags för mig att börja plugga igen. Och denna gången ansvarsfullt om jag klarar av det haha. Och vem vet.. Till hösten så kanske det blir så :)

RSS 2.0