2009-09-30 Onsdag

Har inte mycket att skriva i dag mer än att jag lever i dubbelmoral. Jag påstår att jag inte alls tittar mycket på tv och min åsikt är att man inte ska binda sig vi den jävla apparaten, men jag har efter vissa undersökningar upptäckt att det är precis det jag gör. Det är en serie hit och en serie dit. Jag föjer till exempel "unga mödrar" på kanal 5 endast för att jag stör mig på de flesta i serien, inte för att jag tycker det är bra på nåt sätt alls utan bara för att det är så himla skrattretande att se deras liv falla i spillo för att de var så jävla korkade redan från början haha. Har jag jag tråkigt och är sysslolös är det tv:n som tröstar mig. Och så klart har jag hela veckan bokad efter tv:n. Nehe, skärpning Rebonken!

Bäst just nu btw:

Little britian - Andy & Lou
JAG AVGUDAR DEM! Youtube går nog till och med varmare än tv:n at the moment. Haha.

Schas.

2009-09-29 Tisdag

Ojoj. Var det någon som såg Svenska Hollywoodfruar igår? Maria Montazami, en klar favorit från min sida. Mannen är mer inne på Anna Anka den förrädaren. Haha. Över till Maria, finns det någon skönare person? Nej! Haha. Hon verkar vara helt bakom flötet, men ändå så är hon så jävla klockren. Till exempel, hon tjänar sina första pengar för första gången på 22 år genom att ställa in onormalt mycket plantor i de husen som hennes man mäklaren ska sälja, planerar att köpa en lyxig väska till sig själv, men ångrar sig och bestämmer sig i stället för att köpa något fint till familjen. Vad köper hon? Jo ett kylskåp som ska stå i garaget och det slutar inte här. Hon fyller det med en massa mat som tydligen är familjens favoritmat och knyter en stor röd rosett runt hela vitvaran. Jag avgudar henne! Haha, Anna Anka påstår att varenda svensk tjej skulle byta till hennes liv för en dag om de fick chansen. Nej nej. Jag skulle lätt byta med Maria Montazami! Här kommer till exempel ett citat där hon redogör familjens ekonomi;
"Han betalar allt, toppen!" 

Maria Montazami. Min nya förebild! (:

Sen var det naturligtvis Roast på Berns efteråt. Lika roligt som vanligt. Fastän jag tycker att vissa komiker borde bytas ut mot andra, men det är väl helheten som spelar roll antar jag. Haha. På tv:n ikväll ser vi fram emot Hells kitchen 21.00 på trean. Gordon Ramsey for life :D

I dag har jag städ- och tvättdag. Något som jag har försummat helt som ni kanske märker. Nej, jag sitter mest och kollar youtube och dunken.se. Därifrån blir det kläder när nästa lön kommer for sure! Halv tre ska jag hämta Ginger på fruktade Sunnerbogymnasiet så jag har cirka en timme på mig att städa lägenheten och slänga in en maskin tvätt haha. Önska mig lycka till!
Schas.

2009-09-28 Måndag

Jaha, då var det ett tag sen jag skrev igen. Haha.
I dag när jag satt och hade tråkigt som vanligt så skrev Jennie till mig och undrade om jag ville ha min blogg fixad och det säger man ju inte nej till. Haha. Ledsen Bengan för att jag dissade ditt koncept men det började bli tråkigt med bara en bakgrund haha. Tack så mycket Jennie och du får din Ben & Jerry-påse så fort du träffar Nicolina :).

Annars har det inte hänt så mycket i dag. Jo förresten. Tyson var på personalstrategerna i dag på en massa möten så jag har varit hemma själv. Vid två-tiden ungefär bestämde jag mig för att gå ut en stund med hunden samtidigt som jag skulle kolla en tvättid. Det är inte så många som tvättar på vardagar så jag tänkte jag skulle klämma in det nu haha. Duktig som jag är tog jag den där lilla nyckeln som man måste ha för att kunna boka en tid, tog en bajspåse och en tunn jacka som vinden utan problem blåser igenom haha. Tog hunden, öppnade dörren och stängde igen. Precis när jag ser dörren svänga igen kommer jag på att jag har glömt nyckeln in till lägenheten OCH till tvättstugan. Blev inte så nervös först eftersom vår dörr ganska ofta brukar vara olåst. Känner på handtaget. NATURLIGTVIS, bara för att det är jag och för att Gud hatar mig så är det låst. Jag ville bara skrika rakt ut, men då skulle säkert trevliga Ann-Margret, vår snälla granne komma ut och bjuda in mig haha. Men men. Stolthet som jag har enda in i benmärgen, väljer jag att svälja skriket som blir till en stor klump i hela kroppen. Biter ihop och går ut och sätter mig på gräsplanen. Kände inte för att gå in och sätta mig i trapphuset för det kändes bättre för hunden och sitta ute (samtidigt som att någon skulle se mig sitta där på ett trappsteg som en och annan luffare) och det är där den tunna jackan kommer in. Jag höll bokstavligt på att frysa ihjäl när vinden tog i. Ingen mobil, ingen klocka eller någonting och i dag var det övernaturligt blåsigt också. Gick då och då tätt intill rabatten och ställde mig på tå, för då kan man se klockan på kyrkan haha. Tror ni att jag ser någonting eller? Än en gång förbannade jag de högre makterna. Jag som tycker att jag sköter mig rätt bra annars. Vad hade jag gjort för att förtjäna detta? Men men. Tyson kom hem till slut vid tre-tiden. Frågade om jag redan var klar. Va? svarar jag. Jo för då skulle vi till Nicolina och dricka kaffe. Ordet kaffe värmde verkligen i den lidande stunden. Så då for vi i väg till det ökända haraberget, där även Robert och kidsen var, fikade lite gott och satt och tjabbade skit, till exempel om att Smålänningen inte har några bra nyheter att skriva om så de väljer att trycka en helsida om en gubbe som har kört prickfritt i 70 år. Jag tror det där bara handlar om tur!
Och på tal om tur, min tur vände nyligen när mannen precis kom ut från kontoret där han har filosoferat och säger att man kanske borde söka på PMJ, glädjetårar rinner nerför min kind just nu. Sanna mina ord!
Nu blir det en promenix med hunden för att gynna konditionen.
Schas.

2009-09-23 Onsdag

Nu har jag inte skrivit på alls länge. Jag vet, jag är dålig haha. I dag var jag i alla fall vikarie på Astrad. Var även där i går också. Kul att få lite jobb men tycker faktiskt att det börjar bli lite påfrestande nu. I går till exempel ringde Carina kvart i tio på förmiddagen. När jag går ut med Nova tidigt på morgonen brukar jag ligga vaken en stund i fall de ringer. Jag menar. Om man är sjuk ska man ju ringa direkt på morgonen och sjukskriva sig och därefter får kostchefen försöka hitta vikare. Därför tycker jag det är lite konstigt att de inte ringde förrän så sent, eftersom det var kokerskan som var sjuk också och hon börjar ju klockan åtta. Man planerar ju dagen liksom och när de ringer måste man ta det för om man säger nej för mycket så blir man borttagen från vikarielistan och det är ju inte så kul. Jaja, nog om det. Känns som om jag bara gnäller i den här bloggen haha. I dag kunde Jenny inte starta upp köket eftersom hon skulle till tandregleringen med sin dotter. Alltså fick jag komma dit först av alla i dag och starta upp. Kul att de litar så pass mycket på en och att man får lite nya utmaningar, men samtidigt ganska skärrande eftersom jag inte är utbildad eller någonting haha. Så i natt sov jag riktigt dåligt. Vaknade klockan fyra i morse och fick typ en panikattack. Började yra om att jag skulle skära fingrarna av mig eftersom Astrads salladsgrej är ANTIK och skitjobbig att ha att göra med och så är ju ingen där vid den tiden och kul att springa ut i korridoren till vaktis (som faktiskt är RIKTIGT trevligt, ros till honom haha) med blodiga och sönderslamsade fingrar haha. Jag vet att jag är nojjig men jag var faktiskt rädd på allvar haha. Men men. Som ni märker så måste mina fingrar fortfarande vara intakta eftersom jag sitter här och skriver haha. Det gick faktiskt riktigt bra! Jag känner mig nöjd med dagen trots att det blev stressigt sen i disken eftersom fisken tog slut. Jippi. Haha.
Nu blir det idol och sen efterlyst och i morgon om det inte ringer i min lilla lur så ska jag ta en gammal promenad med Malm. Det behövs kan jag säga! Haha.
Tack för mig.
Schas.

2009-09-16 Onsdag

Ojoj. Vad veckorna går fort här. Haha.
I dag vaknade jag tidigt. Vid nio haha. Tyson tog hunden så det var bara för mig att sova vidare. Haha. Gock bort till Sandra med Ginger vid elva-tiden. Ganster-Nova var naturligtvis med haha. Sen satt vi där och snackade lite. Kollade på det fuktskadade golvet bland annat, eller ja, det som är kvar av det, en betonggrund typ haha. Sen gick vi hem till mig där Tyson hade lagat lite lunch. Göttans. Satt och glodde lite, sen åkte vi hem till till Ginger med Jan, medan Tyson åkte till Höör och inhandlade sina leksaker, plastpistoler, även kallat soft air gun, har aldrig fattat vitsen med det där. Hundarna lekte som fan i dag, de är så goa så. Och sen var det dags för vildsvin. Det har jag aldrig ätit innan, men brukar vara lite kinkig när det gäller vilt. Fast detta var faktiskt otroligt gott. Jag har bara fått mat lagad till mig i dag så det har varit en riktig glidardag i dag. Det mesta har gått bra för min del förutom att de ringde från sjukhuset i dag och sa att neuvrologen har blivit sjuk så jag fåt vänta på tid igen. Jag har för fan fått vänta hela sommaren på denna tiden så skällde ut henne lite och sa att jag inte tänker vänta lika länge igen för jag måste ha hjälp med mina problem, man kan fan inte vara 20 år och inte kunna jobba på grund av lite huvuvärk ahhh. Blir så arg. Men men. Ska ringa och tjata varje dag tills jag får en tid tänkte jag.
Nu ska jag ta mig en gammal dusch tänkte jag och sen får det bli bädden. Man blir trött av att ha roligt haha.
Tjo flöjt.
Schas.

2009-09-15 Tisdag

Tjena tjena..
Inte mycket som händer alls i dag. Som vanligt.. Har precis kommit hem från stan. Var nere och fikade med Gingorita och pratade en jävla massa skit haha. Men kul var det :) Sen stack jag och handlade lite. Tänkte laga lite mat åt Tyson tills han kom hem från arbetsförmedlingen. Kommer hem och hör att hunden ylar som fan, men men. Hon lär sig nog snart haha. Tänkte att jag hinner väl läsa tidningen innan jag sätter igång med maten, så ringer Tyson och säger att vi ska åka till hans bror i kväll och käka pizza. Ok, pizza är gott, men va fan, jag som ville vara nyttig haha. Men men, får väl laga mat åt honom en annan dag, inte för att jag aldrig lagar mat, tvärtom, jag gör det rätt ofta haha.
Annars händer det väl inte så mycket. Kollade det där programmet i går på tv 3 om lyxfruarna i USA. Oj oj. Man hade inte tackat nej till att bli så rik, men ändå. Gillade verkligen inte den där Anna Anka, helt sjuk i huvudet ju. Kan sätta hur mycket som helst på att hon inte var sån innan hon träffade Paul och fick smaka på det goda livet haha. Och mitt i allt hennes skryteri om hur mycket pengar hon har och om hur känd hon är och så vidare så är det plötsligt synd om henne för att hon måste åka med honom på resor och sånt, jaha, buhu. Men men. Efter det programmet så bytte vi ju naturligtvis över till kanal 5 till roast på berns, enda anledningen för en att längta till måndag haha. Gillar inte Pernilla Wahlgren så mycket men det var bra ändå. Nehe, nu ska jag allt bege mig mot platsbanken.se.
Tack för visar intresse ;)
Schas.

Pizza ikväll då..


Min man i texas police frilla.


Ganster-Nova visar att hon är tuff inför dom stora killarna ;)

2009-09-14 Måndag

Jaha, då var det Måndag igen och jag hade turen att få lite till extra på Astrad. Var i  serveringen i dag igen. Visst, det är inte många timmar men det är i alla fall något. Ett bra tecken sen när man kanske får komma på en anställningsintervju att man inte bara sitter hemma och tycker livet är piss när man är arbetslös. Som så många andra gör. Jag känner inte till någon, men jag vet att det finns många. Annars har jag inte gjort så mycket. Tyson kom och hämtade mig och så åkte vi vidare till Brunnsgården för att jag skulle skriva mina tider och Helené kom ut och tittade på Nova en sväng. Kul att folk fortfarande tycker hon är söt och inte tänker på vilken ras hon är :) Sen syndade vi faktiskt i lite efter det. Tog med oss Nicolina och åkte till Mcdonalds och fikade lite. Hehe.

När vi kom hem blev det att läsa tidningen och slappa lite medan Tyson låg på soffan helt utsalgen och sov haha. Han har inte mått så bra i dag stackarn. Men men, jag är så osymptaisk så jag väckte honom och tvingade honom följa med mig och Nova ut en sväng. Vi drog till Kungshögsskolan och kastade lite boll på planen där. Det tyckte hon var kul, speciellt när hon hittade en två meter lång pinne/stock och började asa runt på den. Hon är så go vårt lilla barn haha. Sen gick vi hem och här sitter vi nu. Vet inte ännu vad som händer ikväll. Blir väl att glo på tv som vanligt och sen lägga sig. Haha. I morgon ska jag träffa Ginger på stan om jag inte ska jobba. Enda nackdelen med att inte ha ett riktigt fast jobb med fasta tider. Man blir uppringd tidigt på morgonen med kort varsel för att någon har blivit sjuk inom antingen äldrevården eller skolorna. Men men. Vad gör man inte?

Nu när jag sitter här och tänker på ett bra avslut på detta inlägget kommer jag att tänka på något som gör en lite frustrerad. I dag har jag sett två personer, killar, med viss bakgrund, jag säger inte att det alltid är så, men för det mesta är det dessa killar med den här bakgrunden (ni kan gissa själva) som köper sig en så kallad "kamphund" och då menar jag inte bara amstaff eller pitbull. Vilken som helst, bara det är en hund som har mycket muskler och som har ett dåligt rykte och  så går de runt med den lite då och då på stan med sånt där jälva halsband med piggar i som går in i huden om man drar bara för att se tuffa ut, hunden ska se farlig ut och så vidare. Man ser det direkt, oftast på ägarens gångstil och dess brutala sätt att handskas med hunden. Jag vet med min hästbakgrund att viss utrustning ska man ta det väldigt lugnt med och inte använda i onödan och då tänker jag främst på bett, jag anser att sådana här halsband är precis samma sak. Det behöver man nog inte vara Einstein för att räkna ut. Och det är så jävla synd rent ut sagt att dessa hundar alltid kommer ha samma dåliga rykte tack vare sådana här personer. Jag har själv en amstaff och jag ser henne som världens bästa hund, ok många ägare tänker så om sina hundar. Men, hon har inte hetsigare eller aggressivare humör än någon annan hund som blir uppfostrad med kärlek vs disciplin. Ta vilken terrier som helst som har ett hetsigt humör och gör den till kamphund. Det går om man vill. Jag kan till exempel upplysa om att yorkshire terriern, en i dag vanlig "tanthund" har ett förflutet som kamphund... Hur förklarar man det om man är trångsynt och tror att en pittbull eller amstaff har kampen i psyket och kan låsa käkarna och så vidare. Kan man inte lita på en pitbull/amstaff så kan man inte heller lita på en yorkshire terrier. Ta en hund som har ont och den är minst lika opålitlig i så fall. Här har vi ett till exempel. Hur många schäfrar är inte så sönderavlade att det skiljer en stor del höjdmässigt på bakdel och framdel. Höftledsfel leder till smärta = aggressivitet! Nu har jag nog avreagerat mig tillräckligt för i dag haha. Hoppas att dessa två personer jag såg i dag inte bor i Ljungby och att jag slipper se dem mer haha.
Schas.


Nova göttar i pappas knä :D

2009-09-13 Söndag

Jaha då var det söndag. Alltid lika tråkigt. Jag och Nova har precis varit ute och gått en lång runda. Till Kronoskogen faktiskt och väl där gick vi tre-kilometarn och sen hem igen. Ni som känner till Ljungby fattar haha.I morgon ska jag till Astradskolan igen, inget jag gör frivilligt men man behöver ju alltid pengar haha. Nu blir det lite Kenny vs. Spenny:D
Schas.

2009-09-12 Lördag

I dag var det marknad i Markaryd. Riktigt mycket folk. Det är så fruktansvärt jobbigt med människor som ska ställa sig och prata mitt i gången när alla andra försöker ta sig fram. Eller när någon ser något intressant i ett stånd, men inte tycker att det är värt att gå fram och undersöka saken vidare utan bara stannar mitt i folksamlingen och glor. Ah. Men men. hittade lite grejer. Ett riktigt fett halsband till Nova, som för övrigt fyller 5 månader i dag. Riktigt läder, minst fyra centimeter brett och med små nitar på. Kan det bli bättre? :D:D:D

Inte så bra kvalité men det är brunt i alla fall. Tyckte det passade bäst.
Grattis vårt lilla barn på 5-månadersdagen :) Ja, hon är bortskämd haha.
Nu blir det att fixa lite att äta och sen blir det nog sängen.
Schas.

2009-09-11 fredag uppdat.

Jaha, då var promenaden avklarad. Min strategi funkade. Kronoskogen funkar alltid när det gäller mannen. Dessutom var vi på (jag skäms nästan för att säga det) orienterarhumör i dag och utforskade skogen lite extra. Men det lönade sig faktiskt lite för vi hittade en liten stig i skymundan så att vi kunde släppa Nova lös en bit i alla fall. Tycker inte om att ha hunden kopplad hela tiden. De behöver få springa och busa, speciellt när man bor i lägenhet, eller i stan överhuvutaget. Dessutom lär hon sig disciplin, typ kom hit och stanna och sånt, som hon faktiskt kan rätt bra redan, men övning ger färdighet. Det har väl alla hört? Haha.
På vägen hem från Kronoskogen stannade vi och hyrde film. Rovdyr, en norsk skräckfilm som jag hoppas ska vara bra, trots språket och så hyrde vi Wallander - skulden. Wallander, min favoritkommissarie genom tiderna. Han är alltid på gång, alltid lika hård och nästan alltid klädd i sin trenchcoat. Oj oj. Denna  film har jag riktigt höga förväntingar av. Men jag tror inte jag behöver oroa mig eftersom wallanderfilmerna alltid slår lika högt. :P Förresten. I våras när jag som vanligt var inne på platsbanken.se för att leta en massa jobb såg jag en annons där de sökte statister till någon av filmerna. Jag skulle precis plocka fram cv och allting när jag såg att de sökte två pojkar i 10-årsåldern som spelade fotboll. Jag är varken 10 år, kille eller fotbollsspelare. Besvikelsen var stor där, men livet går vidare haha.
bebis-nova
Här har vi en liten bild på Nova när hon bara var tre månader eller något. Det får avsluta kvällen. En timme tills idol börjar och sen blir det film :)
Schas.

2009-09-11 Fredag

Vilken skön kille, som inte vill skylla på någon men gör det hela tiden haha. Stackars Harald!

http://www.youtube.com/watch?v=skxgzSCwmy4&feature=related

Och denna kvinnan är inte mycket bättre haha

http://www.youtube.com/watch?v=IUtIuf2bhPI&feature=related

och här har jag ett till klipp. Herregud vad man kan störa sig på en människa ibland. Kolla in den här bruden. Hon är blåst och låter som en liten griskulting. Vet inte om hon är allvarligt är driver med fjortisar. Bryr mig inte egentligen, för oavsett hur det är så blir man riktigt riktigt irriterad haha.

http://www.youtube.com/watch?v=lsACbJMWm94

I dag händer det inte så mycket. I kväll blir det väl bara att ta det lugnt och käka massa tjockt haha. I morgon blir det nog Markaryds marknad. Se om det är något att ha.

Har inte gjort speciellt mycket i dag. Nova har varit kinkig med maten igen, antagligen för att hon inte har några kindtänder just nu, men man försöker ju ändå få henne att äta lite i alla fall. Tysons syrra var här i morse också. Skulle käka lite frulle. Jag hade gjort scones men det blev ganska misslyckat. För det första var degen onormalt kletig för att vara scones och när de väl kom ut ur ugnen luktade de sockerkaka. Och ja, jag följde receptet hela vägen haha. Vi hade helt enkelt inget annat val (hmpf) än att åka till Roddys och köpa frallor, så att frukosten kunde fortskrida utan några sura miner haha. Det roligaste av allt är att jag faktiskt nu provsmakade lite av sconesen och de gick faktiskt att äta fastän de var kalla till och med så helt misslyckade kan de inte ha blivit då haha. Köpte en ny oboy i dag också. Oboy dark. Den var riktigt god faktiskt. Jaha. Käkade sen åkte Nicolina hem och sen lite efter det stack Tyson till arbetsförmedlingen och jag blev ensam kvar med Nova. Naturligtvis passade jag då på att söka en massa jobb. Känns riktigt bra faktiskt. Skickade även en länk till Bengan om att vikariera som italienskalärare och här skulle jag vilja lägga in en liten sak. Fastän Bengan bara hade mvg:n i sitt slutbetyg så har hon ett riktigt retarderat lokalsinne haha. Så tack Emma, du har gjort så att jag känner mig lite smartare än vanligt i dag. Haha.
Nu blir det en liten promenix med jycken. Ska försöka få med mannen också. Det brukar funka att locka med honom om man säger att man ska gå i Kronoskogen så får väl köra med den taktiken i dag.
Tack för mig.
Schas.

2009-09-10 Torsdag

Ok! Nu har jag inte skrivit på en dag. Haha, visste att det skulle bli så här. Haha, fast man vill väl inte vara någon bloggnörd precis haha. Orkar inte uppdatera senaste dagarna. Arbetsförmedlingen gick bättre än väntat, hon tyckte att det såg bra ut för mig så det känns bra. Nu har vi precis kommit hem från päronen där vi åt middag. Men mer om det någon annan dag. Kanske. I morgon kommer Tysons syster hit på frukost. Så man får väl knyta sig nu, eftersom man har lovat mannen att göra scones. Haha.
Tack och hej.
Schas.

2009-09-08 Tisdag uppdat.

Jaha. Då var idol avklarat. Finns väl inte mycket mer att säga egentligen. Det var samma som förra året i princip, vad gäller auditions i alla fall. Haha. Vissa är bra, andra, inte. Man kan få sig ett gott skratt faktiskt haha. Nu ska jag förbereda mig inför abf i morgon. Och, sortera tvätt är ett måste. INTE kul att göra det i morgon klockan sju på morgonen haha.
Schas.

2009-09-08 Tisdag

Hej hopp!
Har jobbat i dag igen på Astradskolan. Nu kan jag officiellt kalla mig själv mattant eftersom jag fick vara i serveringen i dag. Lite stressigt måste jag säga. Man har alltid underskattat mattanterna förut haha. Det är rätt tufft att hålla koll på när maten håller på att ta slut samtidigt som man ska hålla rent och snyggt, leka polis, dvs. säga till om kepsar och dylikt, se till så att kidsen inte tar för mycket mat och så finns det ju de som vägrar följa regler (ok, jag var precis likadan när jag gick på högstadiet, men det hör inte hit)  och inte  väntar på sin lärare innan de går och äter, alltså blir det trafikstockning i hela matsalen haha. Men men. Alltid kul att göra något nytt och jag har ju faktiskt fått in en fot där nu om någon annan skulle bli sjuk i fortsättningen. Hehe.
Över till någonting helt annat. I morgon ska jag till arbetsförmedlingen, så i kväll blir det att plocka fram betyg och cv och personligt brev och anställningsintyg och grejer. Mindre roligt. Dessutom kommer jag innan jag går och lägger mig att be en aftonbön om att samma sak inte inträffar när jag är där som när Bengan är där. Visserligen har inte Ljungbydagarna varit dagen innan så risken är väl inte så stor att någon skulle komma dit bakfull och spy ner hela konferensrummet haha. Men men. Tror inte det där mötet kommer ge mig speciellt mycket, men men. Bäst att gå dit ändå. Haha.
I kväll är det ju säsongsstart av Idol, så jag sitter naturligtvis bänkad. Ska göra en bananpaj att sitta och knapra på samtidigt haha. Nu gör mannen en massa mat, pasta och pastasås. Göttans, så det är det och att tävtta en massa som står på listan tills Idol börjar.
Schas.

2009-09-07 Måndag

Ok! Nu är jag äntligen igång med min tredje och förhoppningsvis sista blogg. Haha. Ska försöka vara lite mer aktiv på den här bloggen än vad jag har varit på mina tidigare bloggar.  Önska mig lycka till haha.
Och för att på ett så fint sätt som möjligt glida in i bloggvärlden utan att verka vara en gröngöling kan jag börja med att summera dagen.
I dag jobbade jag på Astradskolan. Första gången, har bara varit på Brunnsgården tidigare. Lite mer nervöst och stressigare. Lite mer med drygt 600 elever som ska äta, än knappt 100 pensionärer. Går lite snabbare också. Dessutom åt jag ingen fruktost innan så huvudet var ganska tungt när det var dags för lunch. Haha. Efter den här arbetsdagen så kom kära mannen och hämtade mig och när jag kom hem var det bara att börja baka en massa muffins och göra lite kanellatte. Misslyckad latte kan man ju  säga. Smaka lite väl kryddigt av kardemumma haha. Ok. Nu låter det som om jag är värsta hemmafrun som gillar att baka och lagta mat och städa och hålla på. Men den enda anledningen till detta ståhej var faktiskt att jag var lite sugen och att Bengan skulle komma på besök. Hon fixade min blogg också. Tack tack! :D Så nu har jag en fin bakgrund.
Sådär ja, nu var dagen summerad. Vad kan man annars skriva? Jo, för ni som känner mig så kan jag säga att Nova växer så det knakar. Hon har gått upp tre kilo på två tre veckor nu. Det är ganska mycket. I alla fall för oss som bär henne ner för trappan varje gån hon ska ut haha. Ahhhhhhhh, Gordon Ramsey är med i Tinas cookalong. Upptäckte jag nu. Bengan satt här innan när programmet började och både hon jag och Tyson drog en djup suck och bytte kanal när man hörde hennes, "väääääääälkoooooooommmmen" och nu, när man zappar förbi kanalen, i dess slutskede dessutom så vem annars än Gordon sitter där? Ah, de högre makterna jiddrar med mig. Ska ta reda på när reprisen sänds.
Jaha, för att inte verka så tv-galen, så vad händer annars i mitt liv? Ja, inte ett jävla skit! Söker jobb och bara äter en massa hela dagarna. Jobbar när det behövs. Inte mycket alls, så ni får gärna lyysa med er närvaro nu i dessa tuffa tider. Haha.
Jaha, nu är det väl dags för att rasta hunden, sen en gammal dusch och sen sängen. Kanske skulle jobba i morgon med om hon jag vikarierade för fortfarande var sjuk. Tack och hej så länge så ska vi se hur länge mitt bloggande håller haha.
Schas.

RSS 2.0