2010.03.31

I dag hörde jag ett ord som jag inte hört på länge. Det var en på jobbet jag råkade gå förbi som sa att hon hade fått en karbunkel på axeln haha. För er som inte förstår ordet kan jag säga att det betyder böld haha. Jag och Bengan hittade det i en ordlista på en svenska lektion vi tydligen inte hade så mycket att göra på en gång i tiden. Fan vad vi gjorde saker som vi egentligen inte borde ha gjort under vår skolgång haha.

2010.03.25

Hundar är ett av världens äckligaste djur. I dag när jag och Nova var ute och gick tog hon den största hundbajskorv jag någonsin skådat och rullade sig i den haha. Varför älskar man dessa djur så otroligt mycket? Jo, för att så fort de gör minsta lilla söta grej så är allt man lägger ner på dem helt plötsligt värt det haha.

Livet flyter just nu så bra att jag inte tänker bry mig om vad jag skriver här. Det får vara hur tråkigt och ointressant som helst haha. Våren är här, Niklas har fått jobb och Nova blir bara bättre och bättre i sitt ben, so kiss my ass alla ni som har så oerhört intressanta bloggar. Jag bryr mig inte haha.

2010.03.16 tisdag

Jag blir deprimerad över att min hjärna inte vill fungera som jag vill. Jag vill inte ha någon tråkig gammal blogg där jag skriver om vad jag gjort under dagen och liknande. Läser jag sånt på andras bloggar blir jag hysterisk. Det finns inget så tråkigt som att läsa om en vanlig svensson-dag. Men faktum är att jag är precis likadan själv. Det är inte det att jag har en jättetråkig vardag. Det händer roliga saker på mina dagar, sanna mina ord och det är säkert så för andra också men så fort man ska skriva ner det blir det ungefär som när man läser på inför ett prov. Man tappar koncentrationen! Vi människor är alldeles för egocentrerade för att bry oss om andras vardag. Förutom när det har hänt något dåligt. Då blir man nyfiken och man mår nog lite bättre för en sekund. Jag står för att jag är sån och inte en endaste själ kan komma och säga att de aldrig har känt en smutta glädje över någon annans olycka. Eller?

Åter till att min hjärna är ur funktion. Jag kan ofta komma på saker att skriva ner. Mina funderingar till exempel. I dag satt jag och tänkte på ögonbrynens funktion. Det kan knappast vara något sorts skydd eller nåt. Eller har vi dem för att vi annars skulle se störda ut? Jaja. Dessa funderingar kommer alltid upp när jag inte har datorn till hands. Som till exempel i duschen, precis innan jag somnar, i bilen på väg till jobbet, på jobbet. Ja, you name it. Men kommer man ihåg dem sen när man väl sitter vid datorn och skulle kunna skriva nåt som leder till en sjuhelvetes diskussion? Nej. ALDRIG! Förutom det där med ögonbrynen då. Så nu ska jag börja mitt nya bloggliv. Dagens ämne;

Ögonbryn
Vad är de egentligen till för? Efter lite efterforskningar, det vill säga google så har jag kommit fram till att ögonbrynen har precis samma funktion som ögonfransar. Eller ja. De är ögonfransarnas back up typ. De förhindrar att smuts och svett rinner in i ögonen. Borde det inte räcka med fransarna? Jag menar. Brynen sitter ju rätt långt upp ändå. Vad skulle de förhindra? Hm. Är kanske till för att förstärka ansiktsuttryck? Eller nä. Nu ger jag upp. Detta blev precis lika tråkigt som svensson-vardagar...

Schas.

2010.03.07 Söndag

Det är söndag. Sakta börjar jag inse att klockan kommer väcka mig halv sex imorgon. Inget fågelkvitter eller slammer från köket. Nej, imorgon är det bara kallt, mörkt och tyst när jag och min gubbe vaknar. Deprimerande? Ja, för vissa, men inte för mig som känner att våren är på väg och som har känslan av att det bara går bättre och bättre på jobbet! Woho för tidiga mornar och för påsar under ögonen! Nu blir det snart Wallander om jag orkar haha.
Schas.

2010.03.04 Torsdag

Ojoj. Nu har det gått så där lång tid igen sen jag skrev, men jag får väl skylla på att det har varit mycket, som vanligt. Haha. Jag har börjat på Åbrinken i Lagan. Ska vara där i sex månader. Fan så roligt det är nu redan första veckan. Trivs asbra verkligen! Nästan så man skulle skita i att bli djursjukvårdare och stanna där istället haha. Man får göra så roliga grejer och alla är så snälla så. Mina tanter haha.
Nova går det bra med. Simträningen går bara framåt och hon blir starkare i benet. Härligt. Och i nästa vecka kan vi få ett positivt besked. Hade suttit så jäkla fint. Man kan väl säga att vi behöver det jag och min kära man. Hoppas hoppas hoppas!
Jaha. Hur är det med er då, mina kära läsare (om jag nu har några;)?
Händer det något roligt i era liv.
Jag avrundar det hela här.
Schas.

RSS 2.0