2010.04.28

Lägenheten blir inte av. Idioten som äger det vill att Niklas ska fixa allt själv. Svart dessutom.
-Öh, kan du lägga klickgolv eller? Ja, men det vill jag inte.
- Ja men du var väl rörmockare, då fixar du toaletten eller? Nej, jag vill inte.
Så den lägenheten är det ju bara att säga hej då till.

Men... I dag ringde det en dam till mig angående en lägenhet som jag har ringt på förut med perfekt hyra och storlek och område. Men jag har fått uppfattningen om att den var uthyrd eftersom hon lovade ringa tillbaka om den var ledig. Ja i alla fall så ringde hon nu precis cirka en och en halv månad senare haha. Vi ska titta på den på måndag och jag är helt i extas. Tills jag såg mitt förra inlägg, där jag sa att jag skulle kunna sälja min själ till Satan. Om denna lägenheten har något att göra med det påståendet så tar jag tillbaka allt jag har skrivit haha.
Jag är inte redo för för helvetet ännu. Allt har sin tid haha!
Schas.

2010.04.27

I dag har jag betalat dyr skatt och försäkring på en bil som jag inte ens äger men som jag kör mest ändå (skäms)
Räkningar=Satans verk!
Ändå skulle jag kunna sälja min själ till honom/henne just nu så att vi får lägenheten vi är spekulanter på precis som vi vill. Renoverad för vår ära. Eller ja. Kanske till överdrift, men vi kan faktiskt få bestämma en hel del om vi har tur :D:D:D:D

2010.04.25

Är man en ond människa för att man stirrar på freak shows? Niklas börjar nämligen tycka att det är pinsamt att vara tillsammans med mig när vi stöter på en sådan. Hela jag liksom stelnar och sen står jag där och bara illglor. Utan att tänka på det. Tills Niklas börjar dra mig i armen och säger att jag är pinsam haha. Så, jag anstränger mig verkligen för att fokusera på annat när jag går in i affärer numera. Men eftersom de högre makterna alltid jiddrar med mig så kommer det in en antingen mindre utvecklad människa eller bara nån lustig typ och så är mitt stirrande igång igen. Jag kan inte hjälpa det! Så därför undrar jag om jag är en dålig eller en bra människa. Jag tror egentligen att jag är en ganska bra människa,  om det gills att jag stirrar omedvetet förstås haha

2010.04.16

Vilken härligt dag! Fint väder och så har jag gått och skrattat för mig själv hela dagen i dag. Och detta med anledning av en ny timvikarie på jobbet. Hon är norska och på fikan så började vi prata om alla dessa ord som svenskar säger sig vara norska. Typ guleböj, nu kommer jag inte ihåg vad det hette egentligen men det heter inte guleböj iaf. Sen började jag tänka på en massa andra ord som man har hört, till exempel Frøjdepinnepådrag me halk ska betyda kondom med glidmedel haha. Och pansartax - krokodil. Så nu när jag kom hem var jag ju bara tvungen att leta upp en massa andra "norska" ord. Vilket så klart har resulterat i tredubbel skrattanfall om inte mer. Märks det att det är helg och att jag är lite utarbetad eller? Haha. Länkar i alla fall till sidan jag just nu spottar och fräser på medan jag kippar efter luft haha.
http://123an.tjosan.se/norskordlista.html


2010.04.13

Har efter en lång funderarstund kommit på att vi nog har det bäst i stan som nuläget är. Vad tråkigt det har blivit att köra bil. Och då menar jag inte till jobbet. Nej då, det kan vara trevligt att bara koppla av och fundera lite. Det är alla extra turer. Till exempel allt som rör hunden. Är det inte rehab i Växjö så är det vaccinering i Ljungby, vilket innebär att man först måste åka ut till Hamneda och hämta den lilla ganstern. Trevliga bensinräkningar? Inte så värst. Jag behöver en bilfri period i mitt liv. Haha.

2010.04.01

Glad Påsk! Visst är det jobbigt när övergången från vinter till vår/sommar sker. Satt här nyss och funderade på om det var dags att gå och duscha. Nej, men jag har gått om tid på mig tänkte jag när jag skymtade ut genom fönstret. Det är ju ljust ute än. Sen sneglade jag på klockan. SJU?! Snart läggdags, en normal dag i alla fall när man inte är påskledig haha. Min hjärna hänger inte med i årstiderna. Det går alldeles för snabbt, men jag har väl vant mig om några månader, när det är dags att välkomna (pfft) vintern igen haha.

Har ni lurat någon i dag, dagen till ära? Jag har inte. Jag har alldeles för dålig fantasi. Det enda jag har gjort i dag är ägghalvor till påskbuffén så man tycker ju att jag borde haft tid att tänka ut något, men nej. Fantastin sätter stopp för mitt annars så elakartade sinne. Nu går jag och duschar. Brukar komma på bra saker där. Kanske händer att man lyckas lura Niklas för en gångs skull haha.

Schas.

RSS 2.0